A Celsius a legnagyobb bányász befektetők között

A Celsius a legnagyobb bányász befektetők között

A Celsius megerősítette a hírt, miszerint 54 millió dolláros befektetést hajtott végre a szén-dioxid semleges Bitcoin Mining Leader Core Scientific-be. A Core Scientific nagy teljesítményű, 100%-ban szén-dioxid semleges infrastruktúra és szoftvermegoldások vezető vállalata Észak-Amerikában, amely a világ vezető blokklánc vállalatait… The post A Celsius a legnagyobb bányász befektetők között first appeared on Kripto Akadémia.

Érezhetően zöldebb lett a kriptobányászat 

Érezhetően zöldebb lett a kriptobányászat 

A Cambridge Egyetem által közzétett összesített adatok azt mutatják, hogy a kriptobányászati iparág jelentősen megváltozott az elmúlt hat hónapban. A kínai szegmens Bitcoin bányászat feletti uralma 2020 októbere óta több mint 20%-kal csökkent. A Cambridge Bitcoin Electricity Consumption Index szerint Kína… The post Érezhetően zöldebb lett a kriptobányászat  first appeared on Kripto Akadémia.

Amerikai olaj- és gázipari vállalat is a bányászok között

Amerikai olaj- és gázipari vállalat is a bányászok között

Tetemes mennyiségű bányászgépet fognak szállítani a tengerentúlra a kínai kriptobányász ágazatból. Egy amerikai olaj- és gázipari vállalat ugyanis beleegyezett, hogy akár 1 millió bányász berendezést is átvenne és üzemeltetne Kanadában. A nevadai székhelyű Black Rock Petroleum közölte, hogy megállapodást kötött… The post Amerikai olaj- és gázipari vállalat is a bányászok között first appeared on Kripto Akadémia.