A Robinhood bevezeti a staking és lending szolgáltatásokat

A Robinhood bevezeti a staking és lending szolgáltatásokat

A korábban bejelentett új kriptotárca mellett, a Robinhood belép a DeFi térbe és bevezeti a staking és lending szolgáltatásokat is.   Folyamatosan fejlődik a Robinhood Robinhood tőzsdén korábban kizárólag részvényekkel lehetett kereskedni. A 2018-ban indult kriptográfiai részleg gyorsan az amerikai fiatal társadalom egyik legkedveltebb kriptovaluta tőzsdéje lett, az egyszerű használatának köszönhetően. A cég platformján keresztül, […]

Kriptopénzügyek – 4.

Kriptopénzügyek – 4.

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt a héten! BlockFi A bitcoin árfolyama a kedd reggeli órákban a… The post Kriptopénzügyek – 4. first appeared on Kripto Akadémia.

CeFi-ből DeFi-be avagy hitelből kihelyezésbe

CeFi-ből DeFi-be avagy hitelből kihelyezésbe

Kriptopénzügyek Rengeteg lehetőség és mód van arra, hogy a nehezen megszerzett kripto eszközeinket tovább kamatoztassuk, persze ha nem akarjuk, hogy egy hardware tárcában vagy a tőzsdén “porosodjon”. Dolgozzon az a pénz is! Persze számításba kell venni többek azt is, hogy… The post CeFi-ből DeFi-be avagy hitelből kihelyezésbe first appeared on Kripto Akadémia.

Kriptopénzügyek – 3.

Kriptopénzügyek – 4.

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt a héten! AMON Az AMON kriptokártya szolgáltató szép kamatokat kínál lending… The post Kriptopénzügyek – 3. first appeared on Kripto Akadémia.

CeFi vagy DeFi? Ez itt a kérdés!

CeFi vagy DeFi? Ez itt a kérdés!

A digitális eszközpiac a szemünk láttára fejlődik, a befektetőknek pedig egyre inkább új és innovatív pénzügyi eszközöket kínálnak a kriptovaluta portfóliójuk bővítéséhez. Nincs olyan hét szinte, hogy ne jelenjen meg valami új kripto befektetési termék vagy szolgáltatás. Ezeket a blokklánc… The post CeFi vagy DeFi? Ez itt a kérdés! first appeared on Kripto Akadémia.

Kriptopénzügyek

Kriptopénzügyek – 4.

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt a héten! Celsius 2021 június elején a Celsius bejelentette, hogy több… The post Kriptopénzügyek first appeared on Kripto Akadémia.