Coinbase Pro: nincs több margin trading

Coinbase Pro: nincs több margin trading

Hirtelenjében, egy tegnapi bejelentés után már a mai napon megszüntette a tőkeáttételes kereskedés lehetőségét a Coinbase. A döntés a cég tőzsdéjét, a Coinbase Pro-t és annak felhasználóit érinti. A mai nap előtt betett tőkeáttételes pozíciók még aktívak maradnak. A nyitott… The post Coinbase Pro: nincs több margin trading first appeared on Kripto Akadémia.

DeriSwap: hamarosan érkezik a DeFi messiás új fejlesztése

DeriSwap: hamarosan érkezik a DeFi messiás új fejlesztése

Andre Cronje (képünkön) neve minden DeFi iránt érdeklődő számára ismerősen csenghet. A fejlesztő szállította az idei év egyik legnagyobb sikerének számító yEarn.finance protkollt, tegnap pedig a hamarosan induló új alkalmazására hívta fel a figyelmet. A DeriSwap célja több népszerű DeFi… The post DeriSwap: hamarosan érkezik a DeFi messiás új fejlesztése first appeared on Kripto Akadémia.

20k, 25k, 50k: akkor mennyi is volt a Bitcoin eddigi legmagasabb árfolyama?

20k, 25k, 50k: akkor mennyi is volt a Bitcoin eddigi legmagasabb árfolyama?

A Bitcoin 2017 decemberében érte el az eddigi rekordjának számító 20 000 dolláros szintet, legalábbis az egyszerűség kedvéért ezt szoktuk mondani. A valós helyzet ennél azért egy kicsit zavarosabb. A BTC-vel már három éve is közel tucatnyi nagy forgalmú tőzsdén… The post 20k, 25k, 50k: akkor mennyi is volt a Bitcoin eddigi legmagasabb árfolyama? first appeared on Kripto Akadémia.

Csúcsár váró online bulira hív a Kripto Akadémia!

Csúcsár váró online bulira hív a Kripto Akadémia!

Közeledünk a bitcoin 2017-ben elért, 20 000 dolláros rekord árához, nem kizárt, hogy hamarosan meg is haladjuk. Persze biztosat mondani szinte lehetetlen a 20 000 dollár ismételt elérésének és meghaladásának pontos időpillanata kapcsán, de ez talán nem is baj. A… The post Csúcsár váró online bulira hív a Kripto Akadémia! first appeared on Kripto Akadémia.

XRP & LTC update [11.24.]

XRP & LTC update [11.24.]

A címben említett coinok elemzéseit update-eljük ebben a videóban.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy helyen BTC letéttel a SimpleFX-en! … The post XRP & LTC update [11.24.] first appeared on Kripto Akadémia.

Bitcoin & Ethereum update [11.24]

Bitcoin & Ethereum update [11.24]

Folytatjuk btc és eth elemzéseinket és elvárásainkat a továbbiakban.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy helyen BTC letéttel a SimpleFX-en! … The post Bitcoin & Ethereum update [11.24] first appeared on Kripto Akadémia.