TomoChain elemzés update

TomoChain elemzés update

Update-eljük a korábbi TOMO elemzésünket.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel! ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását! ◆ Kereskedj az FTX-en indexeket, frissebbnél frissebb DeFi tokeneket akár tőkeáttét használatával! ◆ Látogass el Discord szerverünkre ahol több ezer fős társasággal… The post TomoChain elemzés update first appeared on Kripto Akadémia.

Ingyenes KerTipp: ETH felfelé

Ingyenes KerTipp: ETH felfelé

A 4 órás  ETH/USDT grafikonon Balage egy jó profitálási lehetőséged fedezett fel. Ezekkel a paraméterekkel megjátszhatod azt a Binance-en vagy egy általod választott tőzsdén: vétel: 1490$ körül stop-loss: 1396$ take profit 1: 1615$ take profit 2:1780$ Balage és másik hat… The post Ingyenes KerTipp: ETH felfelé first appeared on Kripto Akadémia.

Bitcoin & ETH ma [02.26.]

Bitcoin & ETH ma [02.26.]

Vizsgáljuk a potenciális kimenetelét a BTC és ETH párosnak. Szinteket határozunk meg.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel! ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását! ◆ Kereskedj az FTX-en indexeket, frissebbnél frissebb DeFi tokeneket akár tőkeáttét használatával!… The post Bitcoin & ETH ma [02.26.] first appeared on Kripto Akadémia.

750 millió dollárnyi bitcoint adtak el, hogy ADA-t, DOT-ot vehessenek

750 millió dollárnyi bitcoint adtak el, hogy ADA-t, DOT-ot vehessenek

Hiába, a piaci átrendeződések néha a szemünk előtt játszódnak le. Ahogy arról korábban mi is többször beszámoltunk, ha a bitcoin oldalazásba, netán korrekcióba kezd, akkor jön el az altok ideje, ilyenkor ugyanis sokan valamilyen alternatív befektetési lehetőség után néznek. Az… The post 750 millió dollárnyi bitcoint adtak el, hogy ADA-t, DOT-ot vehessenek first appeared on Kripto Akadémia.

Négy dolog, ami nagy terhet vesz le a kezdő kriptósok válláról – és neked is segíthet!

Négy dolog, ami nagy terhet vesz le a kezdő kriptósok válláról – és neked is segíthet!

Most, hogy bika piacot élünk, biztosan te is gyakrabban nézegeted az árfolyamokat. Lefekvés előtt. Ébredés után. Talán munka közben a másik ablakban nyitva a TradingView. Még inkább növelheti a vérnyomásodat, ha éppen benne vagy egy tradeben. Olyankor ötpercenként is rápillantasz… The post Négy dolog, ami nagy terhet vesz le a kezdő kriptósok válláról – és neked is segíthet! first appeared on Kripto Akadémia.