Perrel fenyegeti a SEC a Coinbase kriptovaluta tőzsdét

Perrel fenyegeti a SEC a Coinbase kriptovaluta tőzsdét

A Coinbase új terméke, a Lend 4% -os kamatot fizetne a stabilcoin tulajdonosoknak a megtakarításaik után. Ezt a SEC nem nézi jó szemmel.   A Coinbase továbbra is szünetelteti a Lend szolgáltatását Az amerikai Értékpapír és Tőzsdefelügyelet (SEC) arra figyelmeztetette a Coinbase kriptovaluta tőzsdét, ha elindítja új szolgáltatását a Lend -et, akkor komoly következményekkel nézhet […]

Stabilcoinból dollár a Crypto.com-on

Stabilcoinból dollár a Crypto.com-on

A Crypto.com lehetővé tette felhasználói számára, hogy az USDC stabilcoinból dollár kifizetést kezdeményezzenek világszerte. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a tőzsde ügyfelei kiutalhatják USDC tokenjeiket, amiből aztán egy az egyben amerikai dollárt kapnak közvetlenül a bankszámlájukra. A bejelentés alig… The post Stabilcoinból dollár a Crypto.com-on first appeared on Kripto Akadémia.

Stabilcoin gyorstalpaló

Stabilcoin gyorstalpaló

A kriptopénzek egyik vélt hátránya az árfolyam ingadozás. A kriptovaluták értékei akár extrém kiugrásokat is produkálhatnak. A stabilcoinok ezt a problémát hivatottak orvosolni, mivel hosszú távon stabil értéket biztosítanak. A stablecoinok a kriptopénzek egy olyan osztálya, amelyeknek a célja az… The post Stabilcoin gyorstalpaló first appeared on Kripto Akadémia.

Tőzsdére készül a Circle

Tőzsdére készül a Circle

Jeremy Allaire, a Circle vezérigazgatója jelentette be, hogy az USDC stabilcoin teljesen átláthatóvá fog válni. Az USDC tartalékairól és igazolásairól szóló összefoglalóját is hamarosan nyilvánossá fogják tenni, hiszen a vállalat tőzsdére lépésre készül. A Circle vezérigazgatója 2021. július 8-án közzétett… The post Tőzsdére készül a Circle first appeared on Kripto Akadémia.

Bemutatjuk az ICONFi-t

Bemutatjuk az ICONFi-t

ICON letéti és staking szolgáltatás mobilon az ICON közösség ereje által – 1. Lassan fél éve jelentkezett az ICON csapata az ICONFi mobil tárcájukkal, ami ötvözi a hagyományos walleteket a lending szolgáltatók által kínált szolgáltatásokkal. Az ICONFi célja, hogy a… The post Bemutatjuk az ICONFi-t first appeared on Kripto Akadémia.