Az utóbbi időben (talán) példátlan összefogásról tehetünk említést. Úgy néz ki, hogy a világméretű koronavírus (covid-19) járvány a legjobbat hozza ki legtöbbünkből.

Ebben nem csak hétköznapi emberek, hanem cégek is részt vesznek.

A kisebb és nagyobb technológia cégek azzal, hogy kedvezményesen, vagy ideiglenesen akár ingyenesen adnak eszközöket, tanfolyamokat. (home office eszközajánlásunkat itt tekintheted meg)

Jobb esetben a munkád megmaradt, de valószínűleg otthon ragadtál – így talán van egy kis időd az önfejlesztésre ha már ellőtted az összes nézhető netflix sorozatot.

A következő listában megtalálod a jelenleg ingyenesen, vagy kedvezményesen kínált tanfolyamokat.

A jelenlegi lista túlnyomó részben angol nyelvű tanfolyamokat mutat be, de reményeim szerint hamarosan magyar nyelvűeket is hozzá tudunk adni, ehhez szeretnénk a segítségeteket kérni:

  • oszd meg a bejegyzést, hogy minél többen tudjanak róla
  • a bejegyzés alján hozzászólás formájában említsd meg, ha tudsz ingyenes, vagy kedvezményes tanfolyamról

Marketing és blog tanfolyamok

Ingyenes tanfolyamok

Netacademia

Ha szeretnél megtanulni programozni, a Netacademia termékei közt találsz ingyenes, és kedvezményes tanfolyamokat is – egy tanfolyam áráért az összeset megveheted 365 napra.

#stayathome coding camp

A Green Fox Academy is ingyenes tanfolyamot tart a koronavírus folyományaként. (html, css, javascript)

Blogging for business

Ha valaha hallottál már az SEO-ról, akkor az Ahrefs neve biztosan nem cseng ismeretlenül. Azon felül, hogy ez AZ SEO-eszköz, az oldaluk látogatottságát is elképesztő tempóban növelik, ezzel is bizonyítva a hozzáértésüket a témához.

Nem meglepő tehát, hogy normálisan elég emberes összegért, $799-ért kínálják a fent nevezett tréninget. Most viszont ingyenes, tehát használd ki az alkalmat hogy megtanuld, hogyan építsd fel a blogodat, hogy szemmel látható látogatottságot érj el.

Moz Academy SEO traing

A Moz a másik nagy név az SEO szakmában, nem véletlenül, az ő eszközük is elsőrangú.

Bár vannak ingyenes (alapszintű) tréningjeik, most a Moz Academy prémium tartalma is szabad préda – használd ezt a kódot, hogy hozzáférj: wegotthis

Május végéig érvényes.

Lab Membership

A DigitalMarketer (nevéből adódóan) nagyon erős marketingben, úgyhogy ha egyszer is jártál már az oldalukon, valószínűleg addig követett egy ajánlat a Facebookon, amíg vásároltál egy kedvezményes terméket tőlük.

Most a Lab membership ingyenesen elérhető.

Itt tanulhatsz Facebook hirdetésekről, email marketingről és még sok mindenről.

Online Business Toolkit

Pat Flynn volt talán az első akit ezen a scene-n akit elkezdtem követni és azóta is olvasom a Smart Passive Income-ot amikor időm engedi.

Érthetően magyaráz, nagyon sokrétű a tudása, és egyébként is szeretem a weboldal letisztult stílusát.

Ez a toolkit elég sok elemet tartalmaz podcastoktól kezdve bejegyzéseken és ingyenes tréningeken keresztül a 0-100 feliratkozó kihívásig.

AuthorityHacker

Ha szeretnéd a nulláról elkezdve felépíteni az affiliate weboldalad, ennél jobb helyet nem nagyon találsz. Most viszont egy nyereményjátékon tudsz részt venni, ahol $16,000 értékben sorsolnak ki ajándékokat. KATT

Kedvezményes tanfolyamok

DIVI Business Expert Course

A WPGears csapata olyan fejlesztőkből áll, akikre érdemes figyelni. Ez a tréning pedig azoknak szól, akik weboldalkészítésből szeretnének megélni, vagy fejleszteni szeretnék az üzletüket, méghozzá a Divi használatával.

Persze azoknak is érdekes lehet, akik másik WordPress sablont részesítenek előnyben.

A tanfolyamra 50% kedvezményt adnak.

Ingyenes eszközök

Oppty

A SEMrush másik ajánlata a feliratkozószerzéshez nyújt segítséget olyan vállalkozóknak és weboldal-tulajdonosoknak, akiknek szeretnének több feliratkozót, illetve ügyfelet szerezni.

Krisp

Az alkalmazás segítségével szinte nullára csökkentheted a zavaró háttérzajt – hasznos segítség a mostani helyzetben, amikor a home office-ból online kell kommunikálnod, és a család / madarak / forgalom a háttérben hallatszik.

A linken keresztül egy hónap PRO verziót kapsz, de az ingyenes verzió azután is használható, ha ez lejárt.

Kedvezményes eszközök

Social Warfare

Az egyik legjobb social share plugin WordPress-hez, aminek most jelent meg a legfrissebb, 4.0-s verziója.

Jelenleg 40% kedvezménnyel kapható.

Az ingyenes verzió továbbra is elérhető.

Appsumo

A lifetime deal-ek öreganyja. Ha szeretnél egy hasznos eszközt egyszeri alacsony áron megvenni havidíjas konstrukció helyett, nézz szét itt.

"/> Ingyenes tanfolyamok