Legfrissebb

Megéri figyelemmel kísérni az okos blokkláncokon induló DeFi alkalmazások fejlődését

Megéri figyelemmel kísérni az okos blokkláncokon induló DeFi alkalmazások fejlődését

Másfél hete írtunk arról, hogy a BNB a Binance Smart Chain DeFi ökoszisztémájának köszönhetően megnyolcszorozta az értékét és februárban a harmadik legnagyobb kriptopénzzé vált. Helyét az elmúlt napokban a Cardano vette át, ami hamarosan szintén elindítja a saját, okos szerződések… The post Megéri figyelemmel kísérni az okos blokkláncokon induló DeFi alkalmazások fejlődését first appeared on Kripto Akadémia.

A kibányászott LTC 80%-át vette meg a Grayscale

A kibányászott LTC 80%-át vette meg a Grayscale

Korábban mi is többször beszámoltunk már a Grayscale befektetési alapról, ez az eddigi legismertebb társaság, kifejezett kriptopénz fókusszál. Óriási bitcoin készletek felett rendelkeznek, ám viszonylag kevesen tudják, hogy a digitáis aranynak is tartott bitcoint mellett az “ezüstnek” titulált litecoin is… The post A kibányászott LTC 80%-át vette meg a Grayscale first appeared on Kripto Akadémia.

Mi az az NFT?

Mi az az NFT?

A KriptoSuli ebben a leckében bemutatja az NFT-k világát:  Kereskedj a világ legnagyobb kriptopénztőzsdéjén: https://kriptoakademia.com/Binance20_KriptoPercek/go Használd az FTX megbízható kriptopénztőzsdét: https://kriptoakademia.com/FTX_Kripto_Percek/go Csatlakozz Discord szerverünkhöz, tanulj szakértőinktől: https://kriptoakademia.com/Discord_KriptoPercek/go Kiváló kereskedési tippek itt: https://kriptoakademia.com/KereskedesiTippek_KriptoPercek/go Kövesd profi kereskedőink minden lépését: https://kriptoakademia.com/CopyTrader_KriptoPercek/go Válts forintot kriptora itt: https://kriptoakademia.com/Coinmixed_KriptoPercek/go The post Mi az az NFT? first appeared on Kripto Akadémia.

Hasznos oldalak bitcoin és kriptovaluta befektetésekhez

Hasznos oldalak bitcoin és kriptovaluta befektetésekhez

Itt vannak azok a hasznos oldalak, eszközök amelyeket fontos ismernetek ha Bitcoin és kriptovaluta kereskedésre, befektetésre adjátok a fejeteket.   Kriptovaluta árfolyam oldalak, kripto ranglisták Bitcoin és más altcoinok árfolyamának gyors és egyszerű áttekintéséhez. Projekt ismertetők, hasznos linkek, fontos adatok. ➡️ Magyar: Cryptofalka árfolyamok ➡️ Angol: Coinmarketcap, Coingecko   Kriptovaluta árfolyam elemző software Az árfolyam […]