NFT-t indít a Budweiser sörmárka

A népszerű amerikai sör gyártója bejelentette, hogy egy 1936 darabból álló NFT-kollekciót dob piacra.

A tokenek különböző dizájnú sörös-dobozokként jelennének meg, ezek később egyfajta belépőjegyként is funkcionálhatnának a „Budverse” piactérhez.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ennek elindítása nem ment zökkenőmentesen, hatalmas érdeklődést tapasztaltak, aminek köszönhetően viszont leállt az oldaluk.

Idén augusztusban már bekerült a cég a kriptoközösség látóterébe, mivel megvásárolták a „Life of the Party” néven futó NFT-t, ráadásul szintén augusztusban a beer.eth domain-nevet is megvették.

Az Opensea nyilvántartása alapján az Ethereumon működő webcímért 96 ezer dollárnak megfelelő ethert fizettek.

Ezt az ETH-címet a Twitter fiókjuk nevében is feltüntetik, így talán nem akkora meglepetés, hogy bejelentették a saját NFT projektjüket is.

A várakozásnak vége. Birtokold a Budweiser történelmének egy darabját!

Ezzel indít a promóciós videó, amelyben megmutatnak néhány doboz-dizájnt, az információk alapján a Budverse NFT-ket.

Maga a piactér is elindult, bár túlterhelés miatt hamar leállt. A hibaüzenetek szerint az időkorlát járt le, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egyszerre túl sokan akarták megnyitni az oldalt.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Ha mégis betöltődött, meg kellett adni az életkort, mivel mégis csak alkohol-forgalmazó cégről van szó. A felhasználók ennek során is akadályokba ütközhettek.

A beszámolók szerint sokszor közel negyed órás próbálkozásra volt szükség, hogy egyáltalán meg lehessen nyitni az oldalt.

Bemutatjuk a Budweiser elő NFT-kollekcióját! 1936 darab, egyedileg megtervezett sörösdoboz grafika, a cég 1936-os indulása előtt tisztelegve. Mindegyik NFT egyedi, és archivált, korabeli fényképek, reklámok, dizájn-tervek alapján lett létrehozva, lekövetve a Budweiser történelmét. A tokenek speciális belépőjegyként is működnek, egyedi bónuszokat, díjakat, meglepetéseket ajánlva a tulajdonosaiknak.

A kollekcióból 1900 darab az úgynevezett Core változat, ezek hagyományos, generatív grafikák. Ezek is számos bónusszal járnak, és természetesen exkluzív ajánlatokban is részesülhetünk.

Van viszont 36 darab Gold NFT, ezek a legritkábbak. Ezeket VIP-jegyként is fel lehet fogni, amelyek már nem csak a Budverse platformján belül működhetnek.

A tokeneket perceken belül értékesítették, így aki szeretne hozzájutni, meg kell, hogy várja a másodlagos piacokon való megjelenést.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Nem a Budweiser az egyetlen márka, amely az NFT és a metaverzum irányba tekint. Augusztus végén az Arizona Iced Tea lépett együttműködésre a Bored Ape Yacht Club projekttel.

A McDonalds mostanában adta ki a saját McRib NFT-kollekcióját, emellett pedig a Nike és az Adidas is elmozdult a blokklánc és az NFT-szektor irányába.

Olvastad már? Érvénytelen a S2F modell?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!