A Binance, Elon Musk, és a Dogecoin drámája

A Twitter egy újabb kriptovalutával kapcsolatos csata színterévé vált, mivel a Binance folyamatos problémákat tapasztal a DOGE kiutalásokkal kapcsolatban.

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk, a világ egyik legismertebb Dogecoin-rajongója kedden a Twitteren vetette fel a Binance problémáit.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tőzsde vezérigazgatóját, Changpeng Zhao-t megjelölve Musk a következőket írta: „Mi történik a Doge-ügyfeleiddel? Gyanúsan hangzik.”

A Binance hivatalos Twitter-fiókjának körülbelül 30 percbe telt, hogy válaszoljon, azzal érvelve, hogy nincs semmi gyanús a kérdésben, és egy friss Twitter-frissítésre hivatkozott a problémával kapcsolatban.

“A kiváltó ok egy technikai probléma a közelmúltbeli frissítési folyamat során, amely miatt a régi tranzakciókat 1674 felhasználónak küldték újra. Megkértük azokat, akik régi tranzakciókat kaptak, hogy küldjék vissza azokat, de tisztában vagyunk azzal, hogy egyes felhasználóknak gondot okoz a tárcák némelyikéhez való hozzáférés.”

A probléma következtében egyes Binance-felhasználók régi tranzakciókat kaptak, míg mások nem tudták kivenni a Dogecoinjukat.

A cég azt is elmondta, hogy a probléma kizárólag a Binance-on fordult elő, mivel a platform „más technikai tárca beállítással rendelkezik a DOGE számára”.

A probléma megoldásához a Binance-nek teljesen újra kell szinkronizálnia a tárcát, ami „még körülbelül egy hetet” igénybe vehet, jegyezte meg a cég.

Láthatóan nem elégedett a Binance válaszával, a Tesla vezérigazgatója tovább támadta a tőzsdét: “A Binance-t használó Doge-tulajdonosokat meg kell védeni az olyan hibáktól, amelyek nem az ő felelősségük”.

Musk idézte a Dogecoin fejlesztőinek egy beszélgetését is, amelyben kifejtik, hogy a probléma “kicsit több mint egy évvel ezelőtt” kezdődött.

Zhao ezt követően csatlakozott a beszélgetéshez, kijelentve, hogy a probléma a „legújabb Doge tárcával” kapcsolatos. „Kommunikálunk a fejlesztőkkel”.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Zhao azzal is visszavágott Musknak, hogy a The Guardian beszámolójára hivatkozott, miszerint a Tesla szoftverében októberben hiba lépett fel, ami biztonsági visszahívást váltott ki nagyjából 12 000 jármű esetében az Egyesült Államokban.

A Tesla végül kénytelen volt törölni az FSD frissítést a járműveken, hogy kijavítsa a problémát.

„Mi történt itt?” írta Zhao, látszólag Musk megjegyzését utánozva, amelyet az ENSZ Világélelmezési Programjának igazgatója, David Beasley felé tett Twitter-vita során, amikor a világ éhezésének megoldására szánt 6 milliárd dolláros adományról vitatkoztak.

Olvastad már? Az IMF figyelmeztette Salvadort – nem kellene elfogadni a kriptopénzt

 

Forrás: cointelegraph.com