A legjobb iGaming lehetőségek: Mit kaphat egy játékos?

iGaming

Vendégbejegyzés


Az online szerencsejátékipar (iGaming) elkerülhetetlen része a jövőnek, egyre többen fordulnak az online platformok felé, hogy szerencsejátékot játszhassanak.

A globális online szerencsejáték piac 2022-ben elérte a 63,5 milliárd dolláros értéket, és az előrejelzések szerint 2023 és 2030 között 11,7%-os éves növekedési ütemet jeleznek.

Ezt a növekedést az online szerencsejátékokba történő beruházások skálázódása és az élő kaszinók világméretű térnyerése hajtja.

A piaci részesedés több mint 41%-át Európa, különösen Olaszország, Spanyolország, Franciaország és Németország foglalja el a szerencsejátékok legalizálásának köszönhetően.

Nézzük tehát, milyen lehetőségek és előnyök várnak egy játékosra a dinamikus online kaszinók világában.

A játékosok elégedettségének ereje: A játékosmegtartás ösztönzői

Az online kaszinó platformok folyamatosan arra törekszenek, hogy többféle funkciót biztosítsanak és fejlesszenek a játékosmegőrzés érdekében.

Ezek az ösztönző tényezők közé tartoznak a vonzó hűségprogramok, a személyre szabott jutalmak, az exkluzív VIP-ajánlatok, valamint a kiváló minőségű játékok, promóciók és játékportfóliók széles választéka.

A szórakozás és a jövedelmező jutalmak lehetőségeinek konvergenciájával az online kaszinójátékok olyan magával ragadó tevékenységgé váltak, amely egyaránt kiszolgálja az izgalomra vágyó játékosokat és a pénzügyi nyereséget keresőket.

A blokklánc szerencsejátékok felemelkedése.

Az iparág átalakulásának másik hajtóereje a blokklánc technológia integrálása.

Ez gyorsan forradalmasítja a szerencsejátékokat, átlátható és hamisításmentes tranzakciókat kínálva a kriptovalutákkal.

Ráadásul a blokklánc technológia olyan egyedi funkciókat hoz, mint a likviditási tét és a játék a nyereségért programok, lehetővé téve a játékosok számára, hogy maximalizálják jövőbeli bevételeiket.

Play to Earn program: Az intelligens szerencsejáték monetizációja

Ez egy feltörekvő trend a játékiparban, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pénzzé tegyék a játékon belüli tevékenységeiket és eredményeiket.

A szerencsejátékok ezen trendjét kihasználva az üzemeltetők rakebacket kínálnak, vagyis a felhasználó által elhelyezett tét egy bizonyos százalékának visszatérítését, ezzel ösztönözve a további játékra.

A legtöbb online kaszinó rakebacket kínál a játékosok veszteségeire, hogy részben megtérítsék a kudarcokat.

A Liquidity Staking koncepciója a passzív jövedelem

A Liquidity Staking egy olyan innovatív megközelítés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tokenjeiket egy liquidity poolba fektessék, és a befizetéseik alapján jutalomban részesüljenek.

Az ökoszisztémának nyújtott alapvető likviditás révén a játékosok további tokenekkel kapnak jutalmat.

Ha egy olyan online kaszinót keresel, amely mindezekkel a tulajdonságokkal és még többel is rendelkezik, nézz be a Fairspinhez.

A Fairspin blokklánc kaszinó a játékok széles választékával, saját tokenjével, valamint a biztonság és az átláthatóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségével páratlan játékélményt kínál.

TFS Token: A profitok növelése a blokklánc kaszinó térben

Az ebben a térben élenjáró Fairspin blokklánc kaszinó úttörő módon bevezette saját digitális eszközét – a TFS Tokent.

Ez az egyedülálló token átalakította a Fairspin bónuszok biztosítását, és különböző előnyöket kínál a felhasználóknak, például rakeback jutalmakat és staking lehetőségeket.

A TFS Token a Play to Earn program.

Az iparág növekvő trendjeként a TFS Token segítségével sikeresen megvalósult a Play to earn program is.

A Fairspin Play to Earn programja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy TFS Tokeneket kapjanak izgalmas játékon keresztül rakebackként bármilyen tétért.

A Fairspin kivételes élményt nyújt a rakeback terén mind a vesztes, mind a nyertes fogadások esetében. Ráadásul a játékosok tovább sokszorozhatják tokenjeiket a Hold to Earn programon keresztül.

A Hold to Earn tétje = a Play to Earn keretében kapott TFS összege x szorzó (a hűségprogram szintjétől függően).

A Hold to Earn programban a felhasználók 3 napig, 1 napig vagy 8 óráig tehetik fel a TFS-eket. A programon belül keletkező nyereséget a feltett tokenek száma és a Fairspin által a felhasználó staking ideje alatt szerzett jövedelem határozza meg.

A TFS Token likviditás staking

A Fairspinnél a TFS Tokenekkel történő Liquidity Staking programban való részvétel javítja a likviditást a TFS-USDT poolban.

A Liquidity Stakingben való részvételhez a felhasználónak USDT-vel kell rendelkeznie az egyenlegén, és a TFS Tokeneknek a TFS widgetben elérhetőnek kell lenniük.

A Liquidity Staking lehetővé teszi a játékos számára, hogy kiválassza, mennyi ideig szeretné feltölteni az eszközeit, és bármikor azonnal kivehet bármilyen összeget.

A Liquidity Staking programból származó kifizetés a Fairspin kaszinó GGR (bruttó szerencsejáték-bevétel), a tokenek száma a poolban és a felhasználó szorzója alapján kerül kiszámításra.

Összefoglalás

Az online kaszinószerencsejátékok fejlődő világában a nyereség maximalizálása most már elérhető közelségbe került a TFS Token innovatív tulajdonságaival.

Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy biztonságos környezetet, átláthatóságot és jövedelmező lehetőségeket élvezzenek a blokklánc kaszinó térben.

Ez a digitális eszköz a Liquidity Staking és a Play to Earn programokkal erősíti az online szerencsejátékokat.

Csatlakozzon az intelligens szerencsejáték forradalomhoz a TFS Tokennel még ma, hogy gazdagabbá tegye a jövőjét már holnap!


Tájékoztatás: A kriptokereso.com oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptokereso.com felelősséget nem vállal.