A Robinhood-on is népszerű lenne a SHIB token

A tőzsdei kereskedőapp egyre nagyobb ügyféligényt tapasztal a népszerű vicctoken listázására.

A platform saját kriptós tárcaprogramjára pedig már 1,6 millió felhasználó iratkozott fel, ekkora a várólista.

A cég egyik vezetője, Christine Brown elismeri a Shiba közösségének az igényét, de elmondása alapján a listázáskor a rövid távú profit helyett inkább a biztonságot tartják szem előtt.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy Youtube-stream során beszélt ezekről Brown, az interjúban viszont nem tisztázta le egyértelműen, hogy a főleg amerikai részvényekre és kriptókra specializálódott app fogja-e egyáltalán listázni valaha a SHIB tokent, holott a token már a kapitalizációs lista 11. helyén áll a maga 30 milliárdos összértékével.

„Nagyon szimpatikus ebben a közösségben, hogy mennyire elkötelezik magukat egy-egy kriptó mellett. Számíthatunk rá, hogy mindig elmondják nekünk, hogy mit akarnak.”

A közösség a change.org petíciós oldalon indított aláírás-gyűjtést, hogy a kereskedőapp listázza a tokent, és jelenleg már elkerülték a félmillió aláírót.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Brown elmondása szerint viszont a cégnek a biztonságot kell szem előtt tartania, és azt, hogy az üzletmenet mindenben megfeleljen a szabályozásoknak.

„A mi üzletpolitikánk nem olyan, mint sok más piaci szereplőé, akik szinte bármit listáznak, amit csak lehetséges. Lehet, hogy rövid távon nyerhetnénk vele, de ez nem éri meg, hogy hosszabb távon rosszul járjanak az ügyfeleink.”

Szóba került a platform saját fejlesztésű kriptotárcája is, és Brown elmondta, a várólista már elérte az 1,6 milliós létszámot.

Indulás után a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy kriptókat utaljanak ki a platformról. A nagy igények pedig egyértelműen jelzik, hogy számos felhasználó pontosan ezt szeretné tenni.

A SHIB token mindenesetre lejtmenetben van november eleje óta, amikor is egy hatalmas, 5,7 milliárd dollárnyi tokent birtokló cím ismét aktívvá vált.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂