Liquidity staking – egy új funkció a hűségprogramok között a TFS Tokennel

fairspin

Tavaly a Fairspin platform két kapcsolódó hűségprogramot indított: Play To Earn és Hold To Earn.

Az első keretében TFS tokeneket lehet kapni rakebackként, a második segítségével pedig a holdingnak köszönhetően kockázat nélkül lehet növelni azokat.

Mindkét program már eddig is kiemelkedő eredményeket mutatott. Az indulás óta 726. 234.14 dollár és 1.759.091.86 dollár került kifizetésre a játékosoknak a Play To Earn, illetve a Hold To Earn keretében.

A Hold To Earn programban az átlagos APR akár 500% is lehet. Eközben azok, akiknek nemrég még hold tokenjeik voltak, még a napi 21%-os APR rekordot is tapasztalták.

Ma a TFS Token csapata örömmel jelenti be a TFS-tulajdonosok számára egy újabb előnyös lehetőséget a további jövedelemszerzésre – a likviditási stakingprogramot.

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk az összes lehetőséget, és elmagyarázzuk, hogyan lehet a legtöbb hasznot húzni a használatukból.

Mi az a liquidity staking?

Az ilyen programban letétbe helyezett tokeneket és pénzt a TFS-USDT poolban lévő PancakeSwap likviditás növelésére használják fel.

Ez segít javítani a TFS token likviditását, pozitívan befolyásolja az árát, és ennek eredményeképpen erősíti a piaci pozícióját.

A Liquidity Staking opció a Fairspin weboldalának Staking Programs oldalán érhető el.

A már létező staking programokkal ellentétben a liquidity staking állandó, ami azt jelenti, hogy ha egy felhasználó ezt az opciót választja, a staking mindaddig folytatódik, amíg a felhasználó le nem állítja az opciót.

Ugyanakkor a liquidity stakingből származó jutalom a felhasználó kérésére bármikor kivehető.

A jutalom kivételéhez nincs kötelező minimális tétgyűjtési idő, valamint a kivételi kérelmek száma sincs korlátozva.

A jutalom kiszámításának módja

A jutalom összege a Fairspin kaszinó GGR-jétől, a tétgyűjtő poolban lévő tokenek számától és a felhasználó szorzójától függ.

A felhasználó szorzója a stakjénak napokban kifejezett hosszától függ.

Számítási képlet:

⦁ 0-tól 1 napig szorzó *0,3
⦁ 7-től 30 napig szorzó *0,6
⦁ 30-tól ∞ napig szorzó *1

A jutalom végül egyenlő lesz a Fairspin kaszinó GGR-jének %-ával, megszorozva a felhasználó részesedésével a poolban és megszorozva az idő szorzóval.

Ha egy felhasználó 1 hónapig vagy annál hosszabb ideig tesz fel tokeneket, akkor a maximális előnyben részesül – a GGR 0,5%-ának részesedése.

A liquidity tét leállítása iránti kérelem bármikor benyújtható. A felhasználó kérheti a teljes összeg vagy annak egy részének visszavonását. A tokeneket haladéktalanul elküldjük a felhasználó számlájára.

Abban az esetben, ha egy felhasználó a likvidity stakingben lévő tokenek egy részének visszavonására irányuló kérelmet nyújt be, a likvidity stakingben lévő többi token jutalom szorzója visszaáll a kezdeti szintre.

Mi a Play To Earn program?

A legtöbb online szerencsejáték kedvelő tökéletesen ismeri a cashbacket, a hagyományos kaszinó promóciót. Ez lehetővé teszi, hogy az elvesztett pénzeszközök bizonyos százalékát visszakapjuk.

De az ilyen promóció fő hátránya a cashback jóváírásának időkerete. Rendszerint a hét vagy akár a hónap végéig kell várni, hogy megkapjuk az ígért jutalmat.

Ráadásul az ilyen cashback csak akkor írható jóvá, ha a fogadás nem nyert. Ezzel szemben az exkluzív Play To Earn program keretében a rakeback mindig és azonnal megkapható.

A Play To Earn hűségprogramhoz való csatlakozáshoz a felhasználónak ki kell választania egy játékot, amelyet elindít.

Tegyen tétet a játékban, és ezért azonnal rakebacket kap TFS tokenekben. És nem számít, hogy ez egy nyertes fogadás-e vagy sem.

A rakeback minden esetben felhalmozódik. A rakeback összege a játék típusától függ.

Mi a Hold To Earn program?

Amint a felhasználó a Play To Earn keretében TFS-t kap vagy vásárol, lehetőség nyílik a Fairspin weboldalán a tokenek meghatározott ideig történő megtartására.

Ezért a felhasználó jutalmat – további TFS tokeneket – kap. A jutalom nagysága három tényezőtől függ.

Az első a tokenek tartására választott időszak.

A második a Fairspin kaszinó jövedelme a tokenek tartásának választott időszakában. Ahogy ez a mutató nő, úgy nő a jutalom is.

A harmadik – a TFS tokeneket egyidejűleg birtokló felhasználók száma. Minél kevesebben vannak ilyen felhasználók, annál több tokent kapunk a végén.

A tokenek tartására 3 időszakban van lehetőség. Mindegyiknek megvan a saját jutalomalapja: 8 óra a kaszinó bevételének 1%-ával, 1 nap 2%-kal vagy 3 nap 0,5%-kal.

Amint a tartási időszak véget ér, a kezdeti tokenek, valamint a Hold To Earn program keretében szerzett tokenek jóváírásra kerülnek a felhasználó számláján.

Előfordulhat, hogy a Fairspin bevétele nulla lesz, ha a kaszinó pénzt veszít néhány játékos nagy nyereménye miatt. A legfontosabb azonban az, hogy a tokenek soha nem vesznek el.

Még ha a kaszinó egyenlege negatív is lesz a birtoklás ideje alatt, a kezdeti tokenek teljes egészében visszakerülnek a felhasználóhoz. Vagy lehetséges a tartás folytatása, és a kaszinóval együtt nyereséget szerezni.

A TFS és a Fairspin a játékosaival való őszinte kapcsolat hívei. Így egy felhasználó holdingtörténete elérhető a TFS oldalán.

Ott a felhasználó a kaszinó bevételéről, az egyes időszakok birtokosainak számáról és a poolban való részesedéséről is tájékozódhat. Minden információ élőben frissül, és a blokkláncból származó adatokkal van megerősítve.

A Fairspin egy olyan online kaszinó, ahol minden tranzakció, mint például a befizetések, kifizetések, fogadások stb. a blokkláncon kerülnek közzétételre.

Ez a technológia eredetileg a kaszinó és a hűségprogramok működésének teljes átláthatóságát eredményezte.


Tájékoztatás: A kriptokereso.com oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptokereso.com felelősséget nem vállal.