Támogasd a Kriptokeresőt!

A Kriptokereső 2018-as indulása óta nem sok reklámmal találkozhattál itt, ennek egyik oka, hogy az oldal létrehozásának alapvető célja nem a monetizáció volt, hanem a kripto témakör népszerűsítése.

Másrészről pedig a költségek fedezéséhez annyi reklámot kellett volna kihelyezni, ami a felhasználói élmény rovására ment volna.

Mi változott?

2020 vége óta ismét nagyot ugrott a kriptopiac, mind elfogadottságban, mind általános érdeklődés szintjén. Ez az ugrás a látogatószámokat is növelte, így nálunk is elkerülhetetlen a további fejlődés/fejlesztés.
A projekt finanszírozása eddig “zsebből” történt, de a növekedő költségek miatt szükségessé vált a reklámok kihelyezése, ami valamennyivel csökkent(het)i a havi díjakat.

Hogyan segíthetsz?

Az alábbiakban pár olyan megoldást találsz, amivel segíthetsz az oldal további működésében, valamint akár Te is bizonyos kedvezményekhez juthatsz.

Kattintással: Oszd meg!

A legegyszerűbb módja a segítségnek, a Kripto Kereső népszerűsítése. Hogy miért? Így minél több emberhez juthatunk el, minél nagyobb esélyt kapva arra, hogy valaki adományozzon, esetleg vásároljon valamit az ajánlói linkjeinken keresztül.

Kattints az alábbi gombokra, és oszd meg valamelyik közösségi platformon:

 

Csatlakozz Discord közösségünkhöz!

Gyere a Discordra beszélgetni, és értesülj a legfrissebb hírekről közvetlenül, automatikusan!
A csatlakozáshoz kattints ide.

Támogass kriptóval!

Ha úgy gondolod, az oldal megér neked egy kávényi összeget, az alábbi címeken támogathatod a munkánkat:

Bitcoin: bc1qjq29x6szhez8cvcrfavhaafjh2wft8332xpssc

Ethereum: 0xa34507D748e26921Ae37DD8b4f4A6566AcaF33D2

Litecoin: Lefci5DHZ1HqABJ7EN8RWjjH7Ucd2srnnZ

Binance Coin: bnb1wfsfe3mmx9mnyzdetkkvypzs9rh24geumlfygd