200.000 dolláros Fast Money Challenge: dupla díj az első helyezettnek

200.000 dolláros Fast Money Challenge: dupla díj az első helyezettnek

Kezdődik a FairSpin 200.000 dolláros Fast Money Challenge versenysorozata. Most bárki esélyes lehet arra, hogy 4-szer több nyereményhelyért versenyezzen! Az esemény négy fordulót (tornát) tartalmaz, mindegyikben 20 nyertes kerül kihirdetésre.

A sorozat első helyezettje pedig dupla szerencsének örvendhet! Az a játékos, aki bármelyik fordulóban a legmagasabb pontszámot éri el a teljes sorozathoz képest, két díjat kap – a forduló megnyeréséért járó díjat és 40.000 dollár pénzjutalmat 💰.

A transzparens blokklánckaszinó tisztességes versenyéhez bárki csatlakozhat, aki versenyezni szeretne.

A versenysorozat menetrendje

I. forduló: március 1-7.
II. forduló: március 8-14.
III. forduló: március 15-21.
IV. forduló: március 22-29.

Részvételi feltételek

Fogadásaid után rakebacket kapsz TFS tokenek formájában, ezekkel léphetsz feljebb a ranglistán. Az egyes fordulókban a legtöbb TFS-t bányászott 20 résztvevő 40.000 dolláron osztozik:

1. helyezett 20.000 dollár
2. helyezett 4.000 dollár
3. helyezett 3.000 dollár
4. helyezett 2.000 dollár
5-10. helyezett 1.000 dollár
11-20. hely 500 dollár

A sorozat nyereményalapja 160.000 dollár. A verseny összesített bajnoka pedig 40.000 dollárt kap a bármelyik fordulóban megnyert jutalmán felül.

Az eredmények átláthatóságát a blokklánc garantálja. Minden játékos tétje rögzítésre kerül a megváltoztathatatlan blokkláncon, így a Trueplay Explorer segítségével bármikor megtekintheted a fogadásaidat.

Ehhez elég kimásolni az azonosítódat, és beilleszteni az Explorer keresősávjába.

A versenyhez bárki csatlakozhat!

A Fairspinről

A Fairspin online kaszinót 2018-ban alapították. Curaçao eGaming licence alapján működik, és egy teljesen átlátható platform, ahol a felhasználók a blokkláncon keresztül ellenőrizhetik fogadásaikat és egyéb játéktevékenységüket.

Ez a Trueplay Explorer nevű eszköz segítségével lehetséges, amely mindent tranzakciót rögzít, ami a Fairspinen történik, és megtekinthetővé teszi azt.

A Fairspin több mint 5000 játékot kínál több mint 70 szolgáltatótól több mint 20 nyelven.

A kaszinó saját digitális eszközzel rendelkezik – ez a TFS Тoken. Ezt a tőzsdén lehet vásárolni vagy eladni, illetve a speciális hűségprogramokon keresztül lehet megszerezni.

Csak korlátozott számú TFS Тokent bocsátanak ki, és gondoskodnak arról, hogy a TFS és az USD közötti árfolyam stabil maradjon.

A TFS Tokenre két program is épül:

Play To Earn: a felhasználók rakebacket (visszatérítést) kapnak TFS-ben az egyes játékokban megtett tétekért. A kapott tokeneket holdolásra használhatják, eladhatják, vagy tovább játszhatnak velük.

Hold To Earn: ez a lehetőség a TFS tokenek tartásáért fizet jutalmat, amely a kaszinó bevételének egy bizonyos százaléka. Háromféle holding program létezik: 8 órás, 1 napos vagy 3 napos.

A Hold To Earn program átlagos APR-je elérheti az 500%-ot is. Ráadásul biztonságos is, hiszen még ha a kaszinónak nincs is bevétele, a felhasználó továbbra is rendelkezik a holdolt tokenjeivel. Kivételt képez az az eset, ha a tokenek esetleg elértéktelenednek.


Tájékoztatás: A kriptokereso.com oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptokereso.com felelősséget nem vállal.