A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés


A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a felezési őrület alatt.

A befektetések a megfelelő altcoinokba segítik a portfólió diverzifikálását, és potenciálisan profitálhatnak az iparág következő nagy dobásából.


Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legjobb kripto befektetői stratégia tehát az úgynevezett rejtett drágakövek kiválasztása. Olvasd tovább, hogy megtudd, mik ezek, és milyen kriptók jelenthetnek most bölcs befektetést.

A kripto befektetési stratégiák útmutatója

A rejtett kriptopénz gyöngyszem egy eddig még nem széles körben ismert, de ígéretes digitális eszköz, amely jelentős növekedési potenciállal rendelkezik.

A mainstream befektetők által figyelmen kívül hagyott, a korai alkalmazóknak magas hozamot hozhatnak, miután szélesebb körű ismertségre tettek szert.

Az ilyen kriptok általában egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekkel kiemelkednek a már ismert érmék közül.

Ilyenek lehetnek az innovatív technológiák a magjukban vagy a példátlan felhasználási esetek. Az egyik ilyen gyöngyszem a TFS Token, amely a forradalmi Fairspin blokklánc-alapú platformban született.

A Fairspin: A lépésváltás az iGaming területén

Ha azt fontolgatod, hogy egy adott kriptopénzt érdemes-e megvenni, nézd meg a mögötte álló projektet.

bitcoin

A TFS a Fairspin ökoszisztéma központi valutája, egy vezető iGaming platform, amely egyedülálló kínálattal rendelkezik a piacon.

A 2018-ban alapított Fairspin globális közönséget szolgál ki, kiterjedt sportfogadással és több mint 7500 különböző típusú játékkal. A platform példátlan biztonságot és átláthatóságot nyújt játékosainak.

Az összes játéktevékenységet és tranzakciót rögzítik és tárolják a blokkláncon, amely bármikor megtekinthető.

A játék mellett a felhasználók a TFS-en keresztül lehetővé tett bónuszok és kereseti lehetőségek széles skáláját élvezhetik.

Mi az a TFS token?

A TFS egy ERC20/BEP20 token, amely a platformon és azon túl is használható.

Minden Fairspin bónusz ösztönzés középpontjában áll, és a Fairspinnél elérhető staking programok által generált bónuszok és passzív jövedelmek pénznemeként szolgál. Nézzük meg közelebbről a token felhasználási eseteit.

Visszatérítési lehetőség

Minden játékos rakebacket kap a TFS-ben minden megtett tétért.

Nem számít tehát, hogy egy fogadás veszít vagy nyer; a játékosnak a játék eredményétől függetlenül bizonyos számú token gyűlik össze az egyenlegén.

Bónuszok

A Fairspin széleskörű bónuszrendszert biztosít. Minden új felhasználó 200 TFS-t kap a regisztrációhoz, és az első négy befizetésre elosztott 450 TFS +140 FS időbeli korlátozású ajánlatban részesülhet.

Továbbá minden felhasználó automatikusan csatlakozik a 10 szintű hűségprogramhoz, ahol minden új szint újabb és újabb kedvezményekkel jár.

A hűségprogramon elérhető előnyök listája napi és heti bónuszokat tartalmaz, fogadási követelményekkel vagy azok nélkül, valamint a tétlimit együtthatóval. Például a „Player” (kezdeti szint) kapja:

  • 5%-os heti készpénzvisszatérítés tét nélkül;
  • 5% heti készpénzvisszatérítés 60-szoros tét mellett;
  • Stanking limit: Play to Earn × 5,000.

Ha a felhasználó eléri a legmagasabb szintet, a “VIP Club Platinum Card”-ot, a következőkhöz juthat hozzá:

  • 10% napi készpénzvisszatérítés tét nélkül;
  • 5% heti készpénzvisszatérítés tét nélkül;
  • 50% heti készpénzvisszatérítés 60-szoros tét mellett;
  • Staking limit: Play to Earn × 15,000.

Staking

A TFS egyik legnagyszerűbb szolgáltatása a kockázatmentes staking. A Hold to Earn program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a TFS-üket egy meghatározott időszakra befagyasszák.

Ennek lejártával visszakapják a befizetésüket és a megkeresett kamatot.

A lehetséges hozamok meghaladják bármely más iGaming projekt által kínált hozamot – a birtokosok átlagos éves APR-je 500%, a napi APR pedig elérheti a 21%-ot.

Vannak 8 órás, 1 napos vagy 3 napos tervek, és a jutalom az adott időszakra vonatkozó általános platform nyereségének egy részét képezi.

A jutalom összege = a Fairspin GGR %-ának %-a × felhasználói részesedés × idő szorzó. Következésképpen minél nagyobb a hozzájáruló részesedése, annál több nyereséget kap.

A program Liquidity Staking nevű bővítése még szélesebb körű lehetőségeket biztosít.

A tulajdonosok korlátlan ideig stakelhetnek a vagyonukkal, és tetszőleges összeget vehetnek ki, amikor csak akarnak. Itt a tulajdonos hozzáadja a TFS-ét és USDT-jét a poolhoz, növelve ezzel a likviditást.

Kereskedés

A TFS Token a Fairspin-en kívül is használható – már most is kereskednek vele USDT-vel szemben olyan decentralizált tőzsdéken, mint a PancakeSwap és az Uniswap.

A projekt hasznosságát és a folyamatosan növekvő felhasználói bázist figyelembe véve a token ára idővel valószínűleg növekedni fog, így a kereskedés még jövedelmezőbbé válik.

Összefoglaló

A rejtett kripto gyöngyszemek megszerzése az egyik legjobb kripto befektetési stratégia.

Ez lehetővé teszi, hogy tőkét kovácsoljon az értékes projektekből, amikor azok tömeges ismertségre tesznek szert, és a potenciális hozam meghaladja a kezdeti befektetéseket.

A TFS Token egy ígéretes kripto, amelyet érdemes most megvásárolni – a Fairspin nevű, a játékot megváltoztató projektben honos, és minden előfeltétele megvan ahhoz, hogy idővel jelentős értéket nyerjen.

A nagyszerű perspektívák mellett a token már most is szolid hozamokat hozhat a birtokosainak – próbáld ki, hogy a TFS stakingje 500%-os átlagos éves APR-t jelent, nulla erőfeszítéssel!


Tájékoztatás: A kriptokereso.com oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptokereso.com felelősséget nem vállal.