Koreai popsztárokkal erősít az Animoca Brands

Az Animoca Brands bejelentette, hogy a koreai Cube Entertainment lemezkiadóval együttműködve egy „K-pop metaverzumot” hoz létre.

Az NFT-k továbbra is felforgatják a mainstream szórakoztatóipart: az Animoca Brands NFT-játékcég a koreai lemezkiadóval, tehetségkutató ügynökséggel és zenei produkciós céggel, a Cube Entertainmenttel partnerségre lép, hogy egy zenei metaverzumot hozzanak létre.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A november 15-én bejelentett partnerség keretében az Animoca és a Cube együtt fog dolgozni, hogy multimédiás NFT-ket adjanak ki, amelyekben a Cube listáján szereplő népszerű színészeket és K-pop zenészeket ünneplik.

Az NFT-k olyan képeket tartalmaznak majd, mint például művészportrék és albumok, valamint digitális hangforrásokat, például teljes hosszúságú albumokat.

Yat Siu, az Animoca Brands vezérigazgatója kijelentette, hogy alig várja, hogy megkezdhesse a Cube-bal való együttműködést.

Az Animoca leírta, hogy a partnerség lehetővé teszi „a valódi digitális tulajdonjogok és más blokklánc-előnyök” érvényesülését mind a Cube listáján szereplő művészek, mind a rajongóik számára.

Ahn Woo Hyung, a Cube vezérigazgatója szerint az együttműködés „fontos kezdet lesz a globális digitális kulturális piac vezetéséhez és a digitális tartalomipar fejlődéséhez”.

A Cube nagyjából 50 K-pop előadót menedzsel, köztük a BtoB-t, a Pentagont, a (G)I-DLE-t és a Lightsumot.

Siu már régóta hangsúlyozza az NFT-k által lehetővé tett fejlődést, 2020 júliusában a kora újkori Európa reneszánszához hasonlította a tulajdonjogokra gyakorolt hatást a nonfungible tokenek esetében.

Az Animoca 2017-ben befektetett a Dapper Labs-be, miután tanúja volt annak, hogy a cég a CryptoKitties sikere következtében úgymond térdre kényszerítette az Ethereum hálózatot.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

2020-ban az Animoca globális licencszerződést kötött a Forma 1-gyel az F1 Delta Time játékának elindításához, majd az év végén a Binance által befogadott első tőzsdei ajánlatban 3 millió dollár értékű virtuális földterület NFT-t értékesített a The Sandbox nevű leányvállalata számára.

2021 november elején a The Sandbox további 93 millió dollárt gyűjtött be az NFT univerzumuk bővítéséhez.

Olvastad már? A rekordmagas infláció arra készteti a befektetőket, hogy közelebbről is megvizsgálják a Bitcoint

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: en.wikipedia.org

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂