Web3 küldetés: Az 1000 dolláros küldetés!

Web3 küldetés: Az 1000 dolláros küldetés!

Vendégbejegyzés


Vegyen részt a Fairspin különbféle programjában a Web3 küldetés keretén belül – teljesítse a feladatokat, oldjon fel újakat, és szerezzen XP-t, hogy a győztesek között foglalhasson helyet!

A Fairspin egy blokklánc kaszinó, amely biztosítja a teljes átláthatóságot és a tisztességes játékot.

A Trueplay megoldást használja az adatoknak a platformról a megváltoztathatatlan digitális főkönyvbe történő továbbításához.

A nyilvántartásba vételt követően minden tranzakció és játékművelet megtekinthető a Trueplay Explorer segítségével, ahol azok valós időben jelennek meg.

Amellett, hogy biztosítják az eredmények tisztességességét, a hozzáadott Web3 opciók teljesen új szintre emelik a játékot, még inkább magával ragadóvá és játékosközpontúvá téve azt.

A Fairspin felhasználói csatlakozhatnak a Play to Earn és Hold to Earn programokhoz, így maximálisan élvezhetik a gamifikációt.

A Web3 küldetés végtelen szórakozást ígér, amelyet a Fairspin legjobb hagyományai szerinti átláthatóság támogat.

A küldetés résztvevői sokféle tevékenységet élvezhetnek, a játéktól és a staking tokenektől kezdve a sportfogadáson át a különböző közösségi médián keresztül történő különböző akciók teljesítéséig.

Az esemény december 26-tól január 23-ig tart, a szabályok pedig egyszerűek:

  1. Jelentkezzen be a zealy.io fiókjába.
  2. Kezdje el teljesíteni a feladatokat, hogy XP-t szerezzen
  3. A legtöbb XP-t szerzett felhasználók jutalomban részesülnek.

A legtöbb XP-t szerzett 20 résztvevő osztozik az 1000 USDT nyereményalapon:

1. hely – 200 USDT
2-3. helyezett – 100 USDT
4. hely – 60 USDT
5-7. hely – 50 USDT
8-20. hely – 30 USDT

A nyereményeket a felhasználók fairspin.io számlájára írjuk jóvá.

Használja ki a lehetőséget, hogy egyszerű jutalmakhoz jusson, miközben óriási szórakozást nyújt az átláthatóságra épülő blokklánc platformon.

Csatlakozzon és ajánlja barátait, hogy együtt élvezhessék az akciót!


Tájékoztatás: A kriptokereso.com oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptokereso.com felelősséget nem vállal.