Bitcoin, ma [01.18.]

Bitcoin, ma [01.18.]

A korábbi videó fényében update-eljük az árfolyam mozgását a btc-nek, 38 ezer dollárra várjuk vissza az árfolyamot.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat,… The post Bitcoin, ma [01.18.] first appeared on Kripto Akadémia.

Bitcoin, ma [01.17.]

Bitcoin, ma [01.17.]

Update az eggyel korábbi videónkhoz.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy helyen BTC letéttel a SimpleFX-en!  ◆ Csekkold a Brave böngészőt, mely… The post Bitcoin, ma [01.17.] first appeared on Kripto Akadémia.

Bitcoin, ma [01.16.]

Bitcoin, ma [01.16.]

Szcenáriókat boncolgatunk melyek meghatározhatják a bitcoin irányát közép távon.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy helyen BTC letéttel a SimpleFX-en! … The post Bitcoin, ma [01.16.] first appeared on Kripto Akadémia.

Mennyire ritka egy 28%-os csökkenés a BTC történelmében?

Mennyire ritka egy 28%-os csökkenés a BTC történelmében?

Mi történt a BTC árfolyamával, korrekció vagy összeomlás? Spoiler alert: a 28%-os áresés még a top 5 korrekcióban sincs benne. A levegőben volt a BTC korrekció már hónapok óta. A hatalmas hype ami a kriptovalutát körülveszi, a túlvett RSI érték és számos jel utalt arra, hogy hamarosan korrigálhat a piac. A bika piac 8-9 hónapja […]

BTC, ETH update & GRT elemzés

BTC, ETH update & GRT elemzés

A mai videóban gyors update-eket szolgáltatunk btc és az eth háza táján majd egy relatív új coinról készítettünk egy elemzést.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆… The post BTC, ETH update & GRT elemzés first appeared on Kripto Akadémia.

Újabb nap, újabb BTC csúcs

Újabb nap, újabb BTC csúcs

Folytatjuk elemzésünket és pódiumra tesszük a korábbi videóban beszélt éves pivot szinteket.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy helyen… The post Újabb nap, újabb BTC csúcs first appeared on Kripto Akadémia.

Bitcoin & Eth, ma [01.06.]

Bitcoin & Eth, ma [01.06.]

Boldogan indul az új év, bitcoin csúcsot ünneplünk és a korai alt season-t.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy… The post Bitcoin & Eth, ma [01.06.] first appeared on Kripto Akadémia.

Bitcoin, ma [12.30.]

Bitcoin, ma [12.30.]

Új csúcsot ütött ma reggel a BTC, 28k felett tartózkodunk jelenleg viszont lehet, hogy korai az öröm, mutatjuk a videóban hogy miért.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk… The post Bitcoin, ma [12.30.] first appeared on Kripto Akadémia.

BTC, ETH, LINK & ADA update/elemzés

BTC, ETH, LINK & ADA update/elemzés

Ebben a videóban a címben említett coinokról tartunk egy összefogóbb update-et. Szintekről és potenciális elvárásokról beszélünk.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket… The post BTC, ETH, LINK & ADA update/elemzés first appeared on Kripto Akadémia.

Bitcoin & ETHBTC update

Bitcoin & ETHBTC update

Két potenciális tervet mutatunk be az ETHBTC vásárlásra és foglalkozunk a bitcoinnal is.  ◆ Redukáld 20%-kal kereskedési költségeidet a Binance-en ezzel a linkkel!  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed.eu szolgáltatását!  ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy… The post Bitcoin & ETHBTC update first appeared on Kripto Akadémia.