Eminem beszállt a Bored Ape Yacht Clubba

Csütörtök este 123,45 ETH-ért (452 000 dollár) a rapper vásárolt egy Ethereumon kiadott majmot, és azóta ez az új profilképe a Twitteren.

Úgy tűnik, hogy eddig legalább 15 NFT-t gyűjtött össze az OpenSea piacterén Shady_Holdings néven.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Eminem minden idők egyik legkelendőbb zenei előadója, aki több mint 220 millió lemezt adott el világszerte.

Emellett ő az egyetlen rapper, aki valaha is elnyerte a legjobb eredeti dalért járó Oscar-díjat és Golden Globe-díjat, amelyet a „8 mérföld” című filmben a „Lose Yourself” című számáért kapott. Emellett számos American Music Awardot és 15 Grammy-díjat nyert.

A BAYC tagtársa, GeeGazza eladta a szőke majmot Eminemnek, aki ma bejelentette, hogy az eladás valósággá válása „őrület”, és megjegyezte: „Egy szimulációban élek”. Eminem még nem kommentálta nyilvánosan az eladást.

GeeGazza valójában már hónapok óta reménykedett abban, hogy eladhatja a majmot Eminemnek. Még novemberben azt mondta: „Még mindig úgy gondolom, hogy Eminemnek az a sorsa, hogy egy nap megvegye ezt”.

A Six digitális ügynökség vállalta magára a BAYC NFT eladását Eminemnek, a Twitteren azt írta, hogy az alkotókra összpontosító ügynökségük segített megszerezni az NFT-t, amelyet ők “EminApe“-nek hívnak. (A majom valóban hasonlít a rapperre.)

Az ügynökség korábban a Wu-Tang Clan rapegyüttessel és az elektronikus művészekkel, Tychóval és Galantisszal dolgozott együtt más projekteken.

Az új EminApe-pal Eminem hivatalosan is csatlakozott az OpenSea második legnagyobb volumenű NFT-projektjéhez. A BAYC a CryptoSlam szerint eddig 284.765 ETH-t (977,6 millió dollár) forgalmazott másodlagos eladásokban, a legalacsonyabb ár pedig jelenleg 60 ETH-nál (220.000 dollár) áll.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Eminem is csatlakozott a sok más hírességhez, akik eddig beugrottak, köztük az NBA sztár Stephen Curry és a talk show műsorvezető Jimmy Fallon.

A Bored Apes nemrég felülmúlta a CryptoPunks árszintjét, ami hatalmas eredmény egy olyan projekt esetében, amely csak 2021 áprilisában indult.

Olvastad már? 20 ezer új bitcoin ATM egy év alatt

Forrás: decrypt.co

Kiemelt kép: Joe Gall

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!