Keress kriptót játék közben: A legjobb Play to Earn játékok a kriptokaszinókban

Keress kriptót játék közben: A legjobb Play to Earn játékok a kriptokaszinókban

Vendégbejegyzés


A Play to Earn játékok az elmúlt néhány évben a közbeszéd tárgyát képezték.

Az új típusú játékok a paradigmaváltást mutatják egy új játékosélmény felé, ahol bárki kézzelfogható jutalmat kaphat a játék során eltöltött időért, pénzért és erőfeszítésért.

A hagyományos játékokkal ellentétben a P2E-k lehetővé teszik, hogy bárki egyszerre játsszon és keressen.


Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A játékban elérhető eredmények valós pénzértékké alakíthatók, így a játék pusztán szórakoztató időtöltésből jövedelemtermelő tevékenységgé válik.

Vizsgáljuk meg a P2E koncepcióját és annak hatását a szerencsejátékra általánosságban, szorosan kitérve arra, hogy ez a trend hogyan tükröződik a kaszinóiparban.

Mi az a Play to Earn?

A Play to Earn modell, amely a kripto, a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a non-fungible tokenek (NFT-k) találkozásánál született, először a videojátékokban talált magának teret.

A blokklánc-technológia lehetővé tette a fejlesztők számára a játékelemek tokenizálását, így a játékosok valódi tulajdonjogot kaptak.

A játékosok a tokenek vagy NFT-k által képviselt játékbeli eszközök digitális tulajdonjogának megszerzése után már kereskedhetnek velük, vagy átválthatják őket valós pénzre.

Tehát a videojátékokban a küldetések teljesítése vagy az ellenséggel való küzdelem mostantól sokkal többel jutalmazhatja a felhasználókat, mint egy adrenalinlökettel.

Miközben egyes platformok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy NTF-eket gyűjtsenek, kereskedjenek vagy adjanak el dedikált piactereken, mások a platformon kívül felhasználható kriptovalutákkal jutalmazzák őket.

A Play to Earn tokenek piackapacitása a cikk írásakor 16,02 milliárd dollár, és ez a szám gyorsan emelkedik.

A natív kriptopénzüket bevezető platformoknak blokkláncprojektet kell létrehozniuk, tokent kell tervezniük, és okosszerződésekkel kell foglalkozniuk. Alternatív megoldásként a csapat támaszkodhat meglévő kriptókra, például BTC-re, ETH-ra, ADA-ra és másokra.

A P2E fogalma azonban túlnőtt a videojátékokon, és új megközelítést kezdeményezett a kaszinójátékok működésével kapcsolatban.

Olvasd tovább, hogy megtudd, miben különböznek a P2E kaszinójátékok a hagyományos játékoktól, és hol próbálhatod ki őket.

P2E kaszinójátékok ismertetése

A kaszinójátékok tradicionálisan a szerencse szinonimái voltak, ahol a játékosok befizetnek, és a végeredmény a szerencse játéka.

A P2E fogalom bevezetése az iGamingben azonban forradalmasította ezt a modellt.

A játékosok most már a befizetésük egy százalékát visszakaphatják, függetlenül a játék kimenetelétől, ami egyedülálló és potenciálisan kifizetődőbb játékélményt kínál.

A rakeback annál magasabb, minél több tétet tesznek meg, ami a platformon extra előnyöket eredményezhet, vagy kivehető a platformon kívüli további felhasználásra.

Nézzük meg, hogyan működik ez a Fairspin blokklánc kaszinó példáján.

A legjobb alkalmazás a játékokhoz és a pénzkereséshez

A Fairspin egy iparágvezető kaszinó, melynek jól átgondolt hűségrendszere a natív TFS Token köré összpontosul.

A rakeback fogalma kulcsfontosságú, és a Fairspin 10 szintű hűségprogramjának középpontjában álló pontgyűjtési mechanika mozgatórugója.

A platform felhasználók minden egyes fogadásért TFS-ben kapnak rakebacket, amelynek mértéke a játék típusától függ.

A rakeback a nyerőgépeknél például 0,2%, míg a blackjack, a bingo vagy az alkalmi játékok játszása 0,03%-os visszatérítést hoz.

A felhasználóknak azonban csak valódi pénzben kell fogadniuk – a bónuszpénz befizetése nem számít a rakeback-be.

Minél többet játszik tehát egy felhasználó, annál nagyobb a rakebackje. Minden frissen regisztrált játékos a “Játékos” szintről indul, és elérheti a végső “VIP Club Platinum Card” szintet. Íme egy összehasonlítás a kettőnél kapott előnyökről:

PlayerVIP Club Platinum Card
– 5% cashback tét nélkül;

– 5% heti cashback 60-szoros téttel;

– Staking limit: Play to Earn × 5,000.

-10% heti cashback tét nélkül;

– 5% heti cashback tét nélkül;

– 50% heti készpénzvisszatérítés 60-szoros tét mellett;

– Staking limit: Play to Earn × 15,000.

A játékosok a Fairspin Hold to Earn programján keresztül is feltölthetik a kapott TFS-t.

Vannak 8 órás, 1 napos és 3 napos tervek, amelyek során a birtokosok tokenjei befagyasztásra kerülnek.

A staking időszak végeztével a tulajdonosok visszaadják a befizetésüket, és extra jutalmat kapnak, amely az adott időszakra vonatkozó általános kaszinó bevételének egy részét képezi.

“A Hold to Earn révén történő staking kockázatmentes, mivel a tulajdonosok akkor is visszakapják a befizetésüket, ha a platform nyeresége a staking ideje alatt nulla” – mondja a kaszinó közösségi menedzsere, Poly.

A Fairspin felhasználói kockázat és erőfeszítés nélkül juthatnak passzív kriptobevételhez, az átlagos éves bevétel pedig 500%-os APR.

Ahhoz tehát, hogy elkezdjenek rakebacket keresni a Fairspin felhasználóknak csupán játszaniuk kell. A klasszikus nyerőgépektől kezdve az élő ruletten át az élő rulettig és a crash játékokig 8.850 különböző műfajú ajánlat áll rendelkezésre.

A legjobb kaszinójátékok a Rakebackért

Az összes Fairspin játék több kategóriába van osztva, hogy mindenki ízlésének megfeleljen.

Emellett további szűrők is rendelkezésre állnak, így a keresés még személyre szabottabbá válik.

Tekintsünk át néhányat a legjobb Play to Earn játékok közül, amelyek biztonságos rakebacket és nagy nyereményeket ígérnek.

Wanted Dead or a Wild

A western témájú játék magával ragadó játékmenetével és stílusos grafikájával tűnik ki. A játékban 10 bónusz van, köztük teljes tárcsás Wildok, és a játékosok 0,20 és 100 dollár közötti téteket tehetnek. A maximális nyeremény a tét 12 500-szorosa.

Sweet Bonanza Xmas

Ez az 5×6-os méretű, ünnepi témájú nyerőgép a tárcsákon bárhol fizet, miközben a kaszkádos tárcsák és a bónuszkörök megsokszorozzák a siker esélyeit. A fagyasztott cukorkák hatalmas nyereményekhez halmozódnak, és az ingyenes pörgetési körben akár 100-szoros szorzók is potyoghatnak.

Mummyland Treasures

Ingyenjátékok, Craft bónusz, szerencsekerék jackpot és lenyűgöző 823 543 nyerési lehetőség! A 7×7-es nyerőgép több különlegességet kínál, és a múmiák és sírok folyamatosan izgalmas témájával ragad magával.

Le Bandit

Nagy volatilitás és akár 10 000-szeres tét nyerési lehetőség! A 6×5-ös rácson egy izgalmas, percekig tartó backstreet-kaland játszódik, amely klaszterfizetési mechanikát, szorzókat, ingyenes pörgetéseket és bónuszköröket kínál.

Pug Life

Ez a rajzfilmes háziállat nyerőgép 96,33%-os RTP-t és számos funkciót kínál. A játékosok Treat Yo’self és a Dawg’s Den bónuszkörökkel és Wild szorzókkal találkozhatnak. A maximális nyeremény a tét 7500-szorosa.

Válassz egy játékot és kezdj el rakebacket keresni! A legjobb az egészben, hogy nem kell aggódnod az eredmények becsületessége miatt.

A Fairspin egy blokklánc-alapú kaszinó, így minden játéktevékenységet egy hamisíthatatlan digitális főkönyvben rögzítenek, amelyet bármikor megtekinthet.

Befejezés

A Play to Earn koncepció megújította a játékmodellt, és a jövedelmi lehetőségek mellett az izgalmas játékmenetre helyezte a hangsúlyt.

Ez a blokkláncvezérelt megközelítés lehetővé tette a videojátékosok számára, hogy valós értéket szerezzenek a győzelmeikből, míg a kaszinójátékosok a legjobb Play to Earn kriptójátékokból profitálhatnak, függetlenül a játék kimenetelétől.

A Fairspin blokklánc kaszinó megbízható hely a biztonságos játékra és keresésre, kiterjedt hűségprogrammal és könnyen nyomon követhető rakeback rendszerrel.

Regisztrálj és kapaszkodj fel a hűséglétrán a végső jutalmakért!


Tájékoztatás: A kriptokereso.com oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptokereso.com felelősséget nem vállal.