Kezd mozgolódni a piac

Az új vírushírek hatására kezd visszatérni a jó hangulat, és a vezető kriptopénzek felfelé indultak, 4-5% körüli emelkedéssel hétfő reggelre.

Nem csak a bitcoin és az ether teljesít jól, de még az USA részvénypiaca is optimista viselkedést vett fel.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A teljes kriptoipar erősödni kezdett, és mostanra mindössze 300 milliárd dollárral van elmaradva az eddigi csúcstól.

Jellemző módon a metaverzum-tokenek vezetik a mezőnyt, a Sandbox és a Gala kriptói 15,5 illetve 13,7%-os erősödéssel a legjobbak között vannak most.

A múlt héten a pénteki zárás a legtöbb tőzsdén, piacon negatívban történt, mivel felröppentek a hírek a legújabb variánsról. 6-8%-os esést láthattunk a nagyobb kriptók esetében.

A WHO, az Egészségügyi Világszervezet bejelentése szerint az új változat megjelenése csak idő kérdése volt. Jelenleg az információgyűjtés fázisában vannak, hiszen még nem lehet sokat tudni a részletekről.

Ez az információgyűjtés pedig akár hetekig is eltarthat a WHO saját megfogalmazása alapján.

Mindenesetre a dél-afrikai kutatók arról számoltak be, hogy az eddigi eredmények szerint a változat kifejezetten gyenge, a tünetek extrém visszafogottak.

A piacok mindenesetre reagáltak a hírekre, és mivel az információk szerint a veszély kisebb, a pénzszektor emelkedésbe kezdett.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Mind a kriptopénzek, mind a részvénytőzsde visszanyerte a hét végi veszteségeit, és bár még nem tudunk mindent, a kereskedők többsége optimista.

Az Oanda forex-platform elemzője, Jeffrey Halley viszont úgy véli, ez a felállás megváltozhat.

Annak ellenére, hogy az esést jobbára már felvásárolták a befektetők, valójában csak egy negatív híradás választja el az iparágat attól, hogy visszakerüljön oda, ahol múlt hét pénteken tartottunk.

Olvastad már? A ConstitutionDAO kriptója lehet a következő vicctoken?

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!