Nagy befektetést kapott a Cryptoslam NFT-elemző platform

Az Animoca Brands vezetésével 9 millió dollárnyi befektetői tőkét kapott a héten a népszerű, NFT-elemző platform, a Cryptoslam.

Mark Cuban szintén beszállt a projekt finanszírozásába, de a befektetők között találjuk az Ashton Kutcher által elindított Sound Ventures-t is.

Az NFT szektor nagyot nőtt az utóbbi időben, és milliárd dolláros üzletággá vált a tavaly kezdődő diadalmenete során.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Cryptoslam saját közleményben osztotta meg a tőkebevonás tényét, és a befektetők személyét.

Nem a Cryptoslam viszont az első, akik sikeresen szereznek kockázati tőkét az említettektől, tavaly novemberben az Unicly jutott 10 millió dollárhoz az Animoca és a Blockchain Capital jóvoltából.

A Cryptoslam alapítója, Randy Wasinger elmondta, a cég nagyon jelentős mérföldkőként értékeli a befektetők részvételét. Elmondása szerint az NFT szektor tovább fog fejlődni, és a blokklánc technológia is velünk marad még hosszú ideig.

Az NFT tavaly belépett a mainstream-be, és meg is vetette ott a lábát. 2018 óta arra törekszünk, hogy átláthatóságot biztosítsunk az iparág számára, és ez a stratégiai befektetés nagy eredmény számunkra. A mögénk álló befektetők lenyűgöző csapata segít, hogy továbblépjünk az utunkon.

Az Animoca Brands egyik alapítója szerint az NFT-k elemzése, az adatgyűjtés mostanra létfontosságú szolgáltatássá vált. Mark Cuban, az ismert milliárdos már régóta az NFT-szektor híve, egy saját Cryptopunks tokent is birtokol, emellett egy Bored Ape Yacht Club NFT-t.

A Cryptoslam csapata úgy véli, az általuk biztosított NFT-rangsorolás és információ-rendszerezés ahhoz hasonló, ahogyan a Coinmarketcap listázza a kriptopénzeket.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Yat Siu, az Animoca Brands társalapítója egyetért ezzel, és a Cryptoslam szerinte is egy olyan szolgáltatás, amelyre szüksége van az iparágnak.

A láncok közötti adatok összegyűjtése, elemzése létfontosságú az NFT szektor fejlődéséhez, a metaverzum felépítéséhez. A Cryptoslam az elsők között jelent meg ezen a területen, mára vezetővé vált, mi pedig örömmel támogatjuk a tehetséges csapatukat.

Mára már több különböző oldal is szakosodott az NFT szektor monitorozására és elemzésére, ahogyan a terület egyre népszerűbbé válik.

A leglátogatottabbak között vannak a Dune Analytics, a Defillama, a DappRadar és a Nonfungible.com oldalai.

Olvastad már? Készül El Salvador bitcoinos kötvényéhez a törvénytervezet

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: Celebs Journey