A Crypto.com két amerikai tőzsdét is megvásárol

A Crypto.com két amerikai tőzsdét is megvásárol

A Crypto.com a Nadex és a Small Exchange közreműködésével derivatíva és határidős termékeket kíván kínálni amerikai ügyfeleinek.

Így az IG Group két tőzsdei platformban lévő részesedésének felvásárlásával akarja megerősíteni az Egyesült Államokban birtokolt pozícióját.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Crypto.com bejelentette, hogy megvásárolja az Egyesült Államokban szabályozott North American Derivatives Exchange (Nadex) és a Small Exchange-t, 216 millió dollárért.

Az ügylet a szabályozói jóváhagyást követően várhatóan 2022 első felében zárul le.

Mindkettő platform chicagói székhelyű, a Nadex a lakossági befektetőknek kínál származtatott termékeket, míg a Small Exchange a határidős ajánlatairól ismert, lehetővé téve a Crypto.com számára, hogy hagyományos eszközöket kínáljon amerikai ügyfeleinek.

Kris Marszalek, a Crypto.com társalapítója és vezérigazgatója elmondta, hogy a cél az, hogy „az ügyfeleknek megbízható, biztonságos és szabályozott platformot kínáljanak a pénzügyi függetlenség eléréséhez”.

A határidős piacokat felügyelő bizottság (CFTC) által szabályozott Nadex a közlemény szerint többek között bináris opciókat, call spreadeket kínál.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

A Small Exchange ezzel szemben kisebb, tőkehatékonyabb határidős termékeket kínál a kezdők vonzására.

Az akvizíció a Crypto.com költekezéseinek sorát gyarapítja, hogy nevet szerezzen magának az Egyesült Államokban.

A vállalat nemrég került a címlapokra azzal, hogy 700 millió dolláros megállapodást kötött az AEG-vel, hogy 20 évre megvásárolja az NBA-ben szereplő Los Angeles Clippers és Los Angeles Lakers otthonának, a Staples Centernek a névhasználati jogait.

A Crypto.com a fiat befizetési és kiutalási folyamatok racionalizálásán is dolgozik.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

A Circle API-val való integrációját követően, amely lehetővé teszi az amerikai dollárban történő banki átutalásokat a Circle alapú USD Coin tárcákba, a tőzsde partnerségre lépett az államilag jegyzett Silvergate Bankkal, hogy lehetővé tegye a dollárban történő be- és kifizetéseket intézményi ügyfelei számára.

Olvastad már? Érvénytelen a S2F modell?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!