Üvegpipák, mint NFT-k

„Művészként szükségünk van egy hitelességi tanúsítványra. Az NFT-k pedig hitelesség tanúsítványként működnek, értéket teremtenek.” – mondta Jason Harris, a Jerome Baker Designs alapítója és elnöke.

A Las Vegas-i székhelyű Jerome Baker Designs, a sztárok kedvenc üvegpipa-készítője a jövő hónap elején egy sor, a megfelelő tárgyi eszközökhöz kötött, bongokkal kapcsolatos NFT-t indít.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az NFT-k az FDCTech Ethereum-alapú platformján az egyes vízipipák egyedi üvegfúvási folyamatát ábrázolják, és különleges előnyökkel járnak.

A tervek szerint a Super Bowl vasárnapján (február 13.) mutatják be, a megfelelő fizikai bongokat pedig a Superchief Galériában árverésre bocsátják.

A Jerome Baker Designs alapítóját és elnökét, Jason Harrist a világ tíz legjobb üvegfúvója között tartják számon az SLX dohányzási termékek piactere szerint.

A vállalkozást az 1990-es évek elején alapította, és olyan hírességeknek készített egyedi darabokat, mint Snoop Dogg, George Clooney, a Grateful Dead, Santana és Rita Marley.

Művészként szükségünk van egy hitelességi tanúsítványra, hogy kapcsolódhassunk a közönséghez. Az NFT-k hitelességi tanúsítványként működnek, értéket és örökséget teremtenek.

Az NFT kollekció egy korai koncepciója: Jerome Baker Designs

Harris szerint, míg más művészeti formák, például a szobrok és a festmények lemásolhatók, az üvegfúvás egyszeri erőfeszítés, amelyet nem lehet megismételni.

“Dokumentált élménye lesz a műalkotás létrehozásának, és ebben rejlik a varázslat. Olyan ez, mintha egy pár Jordant vásárolnál. Ha valaha el akarod adni őket, szükséged lehet a csomagolásra, tökéletes állapotban. Az NFT hitelesítési igazolásként működik, a műalkotás pedig a csomagolásként.”

Harris elmondta, hogy a Super Bowl vasárnapján megjelenő öt bong NFT összhangban lesz a Burnt Orange kollekciójával, amely egy áttetsző, élénk narancssárga üvegbongokból álló kollekció.

Azok, akik egy bong NFT-t birtokolnak, olyan előnyökben részesülnek, mint az üvegfúvó tanfolyamok és a Las Vegas-i Dream Factory, a Jerome Baker Designs főhadiszállásának a meglátogatása.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

A Jerome Baker Designsnak nem ez az első kitérője a blokkláncra, a stúdió 2012 óta fogad el bitcoint. Harris úgy véli, hogy a világ lakossága hamarosan tömegesen elfogadja majd a kriptoeszközöket fizetésre.

A cég tervei szerint hamarosan Ethereumot is használni fognak.

Olvastad már? Rekordforgalom az OpenSea piacterén

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Nadèje TARONT

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!